יום שני, 3 בנובמבר 2014

כמולונז - בלונז טבעוני








מרכיבים:

חצי ק"ג פתיתי סויה יבשים
(משרים במים רותחים וסוחטים)

קופסת רסק עגבניות

מעט שמן זית

חצי בצל מגורד

כף גדושה קטשופ

תבלינים:
כף פפריקה אדומה מלאה
חצי כפית כמון
מעט מלח, פלפל, כורכום
אורגנו יבש ככפית
מעט מוסקט
כפית אבקת כמו עוף(לא חייב)
שני שיני שום

כוס מים

חצי חבילת ספגטי


הוראות:
מבשלים את הספגטי לפי הוראות האריזה
ולבינתיים מכינים רוטב:
לטגן את הבצל בשמן הזית לשקיפות
להוסיף את רסק העגבניות עם כל התבלינים ולערבב
להוסיף את פתיתי הסויה, לערבב טוב להמסת התבלינים.
להוסיף את המים ולבשל כ 10 דקות.

להוסיף את הספגטי.. ובתיאבון.


אצלנו היה הצלחה מסחררת!!
תודה שהייתם,
רויטל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה