יום שלישי, 25 בנובמבר 2014

כוסמת חוויה חדשה





מכוסמת יש לי זיכרון של טעם רע משום מה..
היום החלטתי שאני עושה תיקון. בטעמים ותבלינים שאני אוהבת.

אז מה צריך?
כוס כוסמת (מומלץ להשרות כ 10 דקות)
5 פטריות גדולות (שמפיניון) פרוסות
בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות
רצועות של בצל אחד (בינוני)
תבלינים: אני שמה לפי הטעם שלי, תרגישו חופשי להשתולל.
קארי, מלח, פלפל, שום, כורכום, כפית אבקת מרק, כוסברה קצוצה (כף או קוביה קפואה)
מעט שמן

לבשל את הכוסמת כעשרים דקות עד שהיא רכה ולא עיסתית.
את הבצל מטגנים במעט שמן. כשמזהיב להוסיף את הפטריות והבטטה.
לערבב ולהנמיך אש ולכסות.
 
לערבב מידי פעם.
לאחר כרבע שעה.. להוסיף את התבלינים ואת הכוסמת המסוננת המבושלת. לערבב עוד כחמש דקות על האש.

יאמי מעולה!! אחלה תיקון.
תודה שהייתם,
רויטל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה