יום שלישי, 16 בדצמבר 2014

לביבה טבעונית עם no egg




גם טבעונים יכולים ליהנות מלביבות קריספיות..
לפני כחודש הזמנתי לי תחליף לביצים בגלל שרציתי חלופה שלא תשנה את הטעם המוכר.
עד כה כל ניסיון עם זה היה מעולה!!!
אז זה התחליף no egg



ולמתכון: 

4 כפיות no egg מעורבבות היטב עם 8 כפות מים
2 תפוחי אדמה גדולים מגורדים וסחוטים מנוזלי
1 בטטה מגורדת וסחוטה מנוזלים
1 בצל מגורד וסחוט מנוזלים
2 שיני שום כתוש
2 כפות פירורי לחם
כף קמח תפוחי אדמה או אחר
מלח ופלפל (ניתן להוסיף כפית אבקת כמו עוף)

לערבב היטב את כל הרכיבים על לאחידות התערובת..




לטגן בשמן חם על אש בינונית עד להשחמה.
ניתן לשים גם בתנור חם..
בחנוכה אנו חוטאים בחטא השמן :)
בתיאבון! 






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה