יום שלישי, 8 בספטמבר 2015

גיבץ' -תבשיל ירקות




בעיקרון בתבשיל הזה אפשר לשים כל ירק שאוהבים ומתאים לכם.
אני שמתי..

חציל מקולף
3 גזרים
1 פלפל אדום
1-2 קישוא
1 בצל גדול
רבע כרוב
שום.. הרבה לפחות 4 שיניים
4 עגבניות בשלות.
פלפל חריף 1 בלי גרעינים למי שאוהב
שמיר חופן
פטרוזיליה חופן
כף גדושה פפריקה.
כמון
מלח .פלפל.
2 כפות סילאן
ככוס מים

את כל הירקות לחתוך לקוביות
לחמם תנור 180 מעלות

לטגן תחילה במעט שמן איכותי(עדיף זרעי ענבים) את הבצל עד שהוא שקוף
להוסיף את החציל. לערבב ל כ 5 דקות
להוסיף את הפלפלים.השום. והעגבניות
לערבב בין לבין
להוסיף את כל השאר ואת התבלינים
לערבב הכל ולהוסיף מים.
רצוי עד גובה התבשיל

לבשל כ 20 דקות מכוסה על אש בינונית/קטנה.
להעביר לתנור ולוודא שיש מים.
לבשל לפחות שעה.
צריך להיות סמיך בלי הרבה מים. ולכן מוסיפים 20 דקות נוספות בלי מכסה.

בתיאבון!







אין תגובות:

פרסום תגובה