בעיקרון בתבשיל הזה אפשר לשים כל ירק שאוהבים ומתאים לכם.
אני שמתי..
חציל מקולף
3 גזרים
3 גזרים
1 פלפל אדום
1-2 קישוא
1 בצל גדול
רבע כרוב
שום.. הרבה לפחות 4 שיניים
4 עגבניות בשלות.
פלפל חריף 1 בלי גרעינים למי שאוהב
שמיר חופן
פטרוזיליה חופן
כף גדושה פפריקה.
1-2 קישוא
1 בצל גדול
רבע כרוב
שום.. הרבה לפחות 4 שיניים
4 עגבניות בשלות.
פלפל חריף 1 בלי גרעינים למי שאוהב
שמיר חופן
פטרוזיליה חופן
כף גדושה פפריקה.
כמון
מלח .פלפל.
2 כפות סילאן
ככוס מים
ככוס מים
את כל הירקות לחתוך לקוביות
לחמם תנור 180 מעלות
לחמם תנור 180 מעלות
להוסיף את החציל. לערבב ל כ 5 דקות
להוסיף את הפלפלים.השום. והעגבניות
לערבב בין לבין
להוסיף את כל השאר ואת התבלינים
לערבב הכל ולהוסיף מים.
רצוי עד גובה התבשיל
לערבב בין לבין
להוסיף את כל השאר ואת התבלינים
לערבב הכל ולהוסיף מים.
רצוי עד גובה התבשיל
לבשל כ 20 דקות מכוסה על אש בינונית/קטנה.
להעביר לתנור ולוודא שיש מים.
לבשל לפחות שעה.
צריך להיות סמיך בלי הרבה מים. ולכן מוסיפים 20 דקות נוספות בלי מכסה.
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה