מרכיבים:
חצי ק"ג פתיתי סויה יבשים
(משרים במים רותחים וסוחטים)
קופסת רסק עגבניות
מעט שמן זית
חצי בצל מגורד
כף גדושה קטשופ
תבלינים:
כף פפריקה אדומה מלאה
חצי כפית כמון
מעט מלח, פלפל, כורכום
אורגנו יבש ככפית
מעט מוסקט
כפית אבקת כמו עוף(לא חייב)
שני שיני שום
כוס מים
חצי חבילת ספגטי
הוראות:
מבשלים את הספגטי לפי הוראות האריזה
ולבינתיים מכינים רוטב:
לטגן את הבצל בשמן הזית לשקיפות
להוסיף את רסק העגבניות עם כל התבלינים ולערבב
להוסיף את פתיתי הסויה, לערבב טוב להמסת התבלינים.
להוסיף את המים ולבשל כ 10 דקות.
להוסיף את הספגטי.. ובתיאבון.
אצלנו היה הצלחה מסחררת!!
תודה שהייתם,
רויטל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה